Hitta dina guldkorn!

Vi kommer börja med en ny kategori här i bloggen - Dagens tips! Här kommer det första tipset. Läs och njut.
Resor

Vart går resan i år? En kort weekendresa till en storstad, eller kanske en extra lång semester på något exotiskt resmål. En paradisö i Thailand eller på Bali?

Storstadens puls i Berlin, Paris, London. Fotboll och häftigt nattliv i Barcelona. Romantik på Santorini eller i Sorrento. Charter till Mallorca eller Kanarieöarna. Kanske någon av Europas många festivaler?

 

Båtluffa i Grekland. Eller de lite ovanligare resmålen – Västindien, Venezuela, Australien, Vietnam, Seychellerna, Söderhavets paradisöar, Koipu på Hawaii kanske inte är så fel en mulen och kulen svensk höstdag. Dagens-tips är ingen resekatalog utan, just det, korta tips om resmål, stränder, skidorter. Kort eller långt. Till naturen utanför stan.

 

Till Thailands stränder. Tips om rsor och utflykter, när och fjärran, Koh Lanta eller Karaby backar nära Kävlinge. vad man kan göra, häftigt nattliv eller stillsamma dagar, romantiska resmål, resan för hela familjen eller för ett älskande par, för den ensamstående eller gänget som vill ha en häftig weekend i en närliggande storstad. Hitta dina guldkorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0